Rólunk

Miért jött létre a Torony Klub?

Minden fiatal életében nagy szerepet játszik az iskola utáni szabadidő. A Torony Klubbot alapító szülők számára fontos volt, hogy ezt az időt gyermekeik jó és biztos környezetben töltsék. Így aztán szervezetünk fő küldetése az lett, hogy egy olyan teret nyújtsunk, amelyben közösen lehet tanulni, kikpcsolódni és közben egymást megismerve barátkozni.

Mivel foglalkozunk a klubban?

Egyesületünk heti rendszerességgel tart alkalmakat. Együtt tanulunk, sportolunk és különböző programokat szervezünk, amelyek mind  a fenti célokat szolgálják.

A klub és a családok

A klub szülői nevelést kiegészítve segíti a fiúk szellemi, emberi és lelki fejlődését. Mindezekmellett a gyermek neveléséért elsősorban szüleik felelnek. Ezért mindig törekszünk a szülőkkel egy bizalmi kapcsolatot kialakítani.

A Mentor

Klubunkban, a mentor segíti a fentebb említett célok elérését: kapcsolatot tart a szülőkkel és támogatja a fiúkat személyes és tanulmányi fejlődésükben.

Miből tartjuk fenn a klubot?

Természetesen a klub a tagdíjakkal nem képes fenntartani önmagát egyéb támogatások nélkül. Ezért a klubot családok, és mindenki, aki szimpatizál céljaival adományokkal is segítheti.

A Torony Klub és az Opus Dei

A Torony Klub szeretné segíteni a résztvevők hitben való növekedését. Klubunk „lelke” a Katolikus Egyház tanítása és az Opus Dei alapítójának, Szent Josemariának a lelkisége. 

Mi az az Opus Dei?

Az Opus Dei – „Isten Műve” latinul – a Katolikus Egyház személyi prelatúrája, melynek feladata, hogy közreműködjön az Egyház evangelizációs küldetésében. Fő célja elmélyíteni az életszentségre való általános meghívást és a mindennapi munka megszentelő értékének tudatát
(www.opusdei.hu).

Gyermekvédelem

Gyermekvédelmi Szabályzat